Prima experienta cu acidul hialuronic fiole sau injectabil. La ce sa te astepti si ce ai de facut?

Daca tii la modul in care arati si vrei sa iti pastrezi un ten si o piele care arata bine si la 50+ ani ai folosit cu siguranta acid hialuronic si produse cu respectivul acid. Acidul hialuronic este cea mai buna substanta activa cand vrei sa diminuezi ridurile fine si profunde, cand ai nevoie de remodelarea conturului facial, cand vrei sa pastrezi pielea hidratata in profunzime. Produsele sunt mereu pe piata, se gasesc si in toate clinicile si interventiile au preturi pentru toate buzunarele.

Ca sa ajungi la rezultate optime poti folosi sau poti solicita utilizarea de acid hialuronic fiole, de injectii cu acid in diverse zone, umplerea ridurilor, estomparea cearcanelor cu aceeasi substanta. Acidul hialuronic pentru volum facial este ideal atunci cand vrei sa arati bine si sa elimini aspectul de „fata cazuta”. Ai la dispozitie acid soft, delicat, pentru hidratare excelenta, acid mediu ca densitate pentru umplere si acid intens prelucrat, pentru volumizare.

La marirea buzelor se foloseste acidul injectabil, fiole de acid hialuronic. Cu 1 ml de acid poti obtine buze augmentate, hidratate si cu un contur aproape de perfectiune. La finalul interventiilor in zona buzelor ai sigur volum, simetrie, aspect natural. Lipsa de volum si de simetrie „de la natura”, buze mai tinere si mai voluptoase, toate aceste probleme isi vor gasi rezolvare odata cu injectarea de acid hialuronic.

Si ridurile pot fi corectate tot cu acelasi tip de acid, volumul pielii se reface imediat dupa injectiile subcutanate cu acid hialuronic. Cele mai puternice efecte le vedem in cazul ridurilor nazogeniene, glabelare sau cele de pe frunte, din jurul ochilor, de la buza superioara.

Daca e prima data cand vei face injectii cu acidul hialuronic, indiferent ca e de la Stylage, Belotero, e bine sa stii ce ai de facut, pas cu pas, pentru a putea avea cele mai bune rezultate si pentru a nu te surprinde nimic.

Sunt valabile pentru inceput recomandarile generale, fara anticoagulante, fara antiinflamatoare, fara vitamine, C si E in special. Daca mai ai si herpes simplex e bine sa iti iei tratamentul adecvat cu cel mult trei zile inainte de interventii.

In ziua programarii trebuie sa eviti orice fel de expunere la soare un timp indelungat, orice iritatii in zonele unde se va interveni, dar si creme sau orice produse cosmetice care ar putea impiedica procedura.

Durere exista, ca la orice fel de injectie, dar va fi aproape insesizabila pentru ca se va face anestezie locala, topica sau injectii. Confortul e important pentru medicul ce se va ocupa de pacient, asa ca se va face tot ce se va putea pentru ca procedura, care nu dureaza mai mult de cinci minute, sa nu fie una neplacuta.

Dupa injectare efectele se vad imediat, hidratare, augmentare, corectare. Durata lor depinde de cat acid hialuronic se foloseste per sesiune, dar si de metabolism. Oricum sase sau 12 luni nu veti avea probleme, organismul va mai absorbi o parte din acid. Efectele nu sunt permanente, deci va trebui sa reveniti in cabinet, clinica pentru repetarea procedurilor initiale.

Ca sa nu apara probleme cat esti acasa nu face exercitii solicitante, nu sta foarte mult in caldura puternica, nu bea alcool o perioada. Colagenul sintetizat ramane de fiecare data in locul injectarilor, chiar daca acidul se metabolizeaza treptat, deci nu vor fi modificari sesizabile in timp.

Cremele si fardurile nu au ce cauta pe zonele unde s-a intervenit cu injectii cu acid, asta ca sa nu faceti infectii nedorite. La fel, renuntati la masaj intens mai ales in zonele afectate. Daca totusi vreti masaj evitati pe cat posibil zona injectarii si cel putin trei patru centimetri in jur.

Nu trebuie sa va fie teama de injectii si de procedurile implicate atunci cand se foloseste acidul hialuronic. Totul este sigur, acidul e testat si toate produsele sunt de calitate. Medicii sunt pregatiti si au zeci de proceduri la activ, orice s-ar intampla veti fi pe maini bune si se va interveni imediat pentru ca interventiile sa fie unele de succes.

Important este sa aveti incredere in injectii si sa alegeti cu atentie tipul de proceduri solicitate, sa discutati cu medicul si sa amintiti toate problemele pe care le aveti, un istoric medical complet, pentru a se lua de fiecare data decizia corecta. Orice neclaritate aveti puteti sa o lamuriti la prima vizita la medic, la fel si orice fel de temeri sau lucruri pe care ati vrea sa le discutati in particular. Odata lamurite toate problemele si intrebarile nu va ramane decat sa va programati si sa asteptati momentul interventiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.