Cele mai bune idei de afaceri pentru barbati

Cele mai bune idei de afaceri pentru barbati sunt cele care aduc satisfactii imediate.

Esti in cautarea unor idei de afaceri pentru barbati si vrei sa incepi un business cat mai repede si sa ai castiguri bune cat mai rapid? Idei de afaceri pentru barbati sunt foarte multe, mai ales ca barbatii pot imbina in mod armonios munca fizica sustinuta cu munca intelectuala, bazata pe ceva mai multa creativitate. Si asa ai sanse si mai mari sa descoperi jobul perfect pentru tine si sa te lansezi intr-o afacere profitabila mai repede decat ti-ai fi inchipuit vreodata.

Ideile de afaceri pentru barbati nu trebuie sa fie cele mai complexe. Si o idee simpla va fi foarte buna daca ai grija la implementare si daca stii foarte bine ce ai de facut odata ce ai pornit afacerea. Cu fiecare idee de business pentru barbati asternuta pe hartie si analizata esti mai aproape de visul tau de a avea propria afacere si de a castiga mai bine. Iata cateva idei de afaceri pentru barbati pe care le-ai putea incerca.

Construieste-ti un site si incepe sa postezi vloguri, texte.Daca nu ai experienta in crearea site-urilor pot sa ceri ajutorul unor firme specializate. Dar daca ai deja ceva experienta iti construiesti singur un site si incepi sa postezi materiale video, texte pentru un anumit public. Atragi publicitari daca ai trafic bun si castigi din propriul site. Postezi cand vrei, tu iti faci programul, lucrezi de oriunde vrei si castigi pe masura implicarii. Poti monetiza usor blogul, site-ul, poti vinde spatiu publicitar sau poti sa ai postari platite pe site. La final de an vei avea un salariu de peste 38.000 dolari daca te tii de treaba si reusesti sa creezi materiale de calitate, citite si cautate, texte si materiale video interesante si foarte bine documentate.

Copywriting, Freelance. Cand nu vrei sa te complici cu site-ul si iti doresti totusi sa scoti bani din texte create de tine poti sa cauti pe cineva care are nevoie de un copywriter bun. Faci ceva la care te pricepi cu adevarat, esti propriul tau sef, ai ce program doresti si pot scrie de oriunde te afli. Dar trebuie sa fii punctual, creativ, sa poti livra mereu materiale de calitate si intr-un timp relativ scurt. Pe masura ce incepi sa ai si un portofoliu de articole si ai deja experienta in mai multe domenii, poti crea continut de foarte buna calitate, vei castiga si mai bine. La final de an se poate castiga usor peste 55.000 de dolari doar din copywriting. S-ar putea sa ai nevoie si de cunostinte de design grafic si de cunoasterea unor programe speciale de editare, asa ca ar fi de dorit sa investesti in tine inainte de a te apuca de freelancing.

Magazin on-line cu livrare direct la domiciliul clientului. Daca ai ceva experienta in e-commerce si suficiente produse la dispozitie poti sa vinzi si sa livrezi direct la domiciliul clientului. Nu ai nevoie de stocuri permanente sau de spatii de depozitare costisitoare, livrezi imediat ce ai primit comenzile direct de la furnizorii si producatorii parteneri. Ai nevoie doar de un computer, de o conexiune puternica si stabila la Internet si de ceva cunostinte de marketing, o relatie buna cu un furnizor de incredere. De cand cu Amazon.com si alte astfel de site-uri sunt foarte multi barbati care aleg acest job part-time, cu venituri lunare asigurate de 1.000-2.000 dolari la un an de la inceperea businessului.

Consultanta in afaceri. Daca te-ai saturat sa tot lucrezi pentru altcineva in aceeasi industrie de ani intregi si sa nu ai niciodata bani pentru propria afacere si pentru pasiunile tale poti sa devii consultant in afaceri. Asta daca ai experienta in industrie si daca iti cunosti foarte bine domeniul de activitate. Zi de zi oamenii de afaceri cauta consultanti in afaceri pentru a putea sa isi faca mai usor planuri de viitor si sa gestioneze mai simplu afacerea pornita deja. In functie de toate abilitatile si competentele tale, de anii de experienta, ai putea avea salarii lunare de mii de dolari doar pentru a oferi niste sfaturi importante unui om de afaceri care are probleme cu propriul business. Pe masura ce iti construiesti si portofoliul de clienti iti va fi mult mai simplu sa te promovezi ca un consultant in afaceri de top, sa ceri mai mult pentru serviciile tale si sa ai clienti mult mai importanti de pe piata. Salariul mediu anual pentru consultantii in afaceri in SUA depaseste 74.000 dolari, iar in Europa salariile sunt ceva mai mici, dar apropiate ca valoare.

Curatatorie/spalatorie ecologica. Sunt foarte multi oameni care nu prea mai au timp sa spele, sa faca in fiecare saptamana curatenie prin casa. Ei pot apela la tine oricand au nevoie de servicii de calitate. E o idee de business ideala pentru barbati, vei avea clienti mereu si vei fi cautat odata ce demonstrezi ca ai experienta si echipamente si ca iti faci treaba foarte bine. Pe masura ce ai mai multi clienti si castigi mai bine poti sa angajezi si cativa oameni si sa termini mai rapid fiecare sarcina. Castigurile depind de piata si de ceea ce vei face, ce vei curata, spala pentru clienti, dar poti castiga pana la 55.000 dolari pe an in medie, odata ce esti deja cunoscut in zona ta.

Introducere date si validare. Daca tastezi rapid si esti invatat cu munca repetitiva, cu sarcini repetitive atunci poti sa ai o afacere baza pe introducere date rapid si validare eventual. Companiile platesc bine pentru introducere de date in diverse baze de date, poti lucra pentru mai multi clienti in paralel, iar cand iti merge bine businessul poti avea si cativa angajati cu experienta ca sa ai castiguri si mai mari. Salariile anuale la care poti ajunge sunt si de peste 41.000 dolari anual, iar daca te bazezi pe date generale de introdus, tastat nu depasesti 30.000 dolari anual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.