Idei de afaceri pentru asistente medicale

Si asistentele medicale pot sa aiba surse suplimentare de venit din afaceri care li se potrivesc de minune.

Ca asistenta medicala s-ar putea sa castigi bine si sa ai prea putin timp la dispozitie ca sa te gandesti si la alte afaceri. Cu toate astea trebuie sa stii ca ai destule oportunitati de castig daca vrei neaparat sa iti faci o afacere sau sa mai ai si alte surse de venit pe langa salariul de la clinica sau de la spital.

Asistentele medicale sunt cautate peste tot, e nevoie de ele mai mereu prin spitale, clinici. Daca te-ai saturat de viata de spital si vrei sa faci si altceva poti sa te gandesti la o afacere pe care sa o dezvolti si sa o transformi in jobul tau de baza mai tarziu. Iata doar cateva idei excelente pentru asistentele medicale care au curaj si idei.

Freelancing. Daca ai suficienta experienta si poti oferi servicii medicale de calitate in privat poti sa fii freelancer si sa iti faci o lista de tarife, servicii, sa lucrezi cu diverse organizatii, chiar si clinici mai mici ca sa ajuti pacientii si sa le oferi tot ce au nevoie.

Poti sa muncesti cate ore doresti, dar trebuie sa stii cum sa iti gestionezi timpul pentru a avea mereu suficient timp si pentru odihna si pentru tot ce ti se cere sa faci la locul de munca principal. Se castiga foarte bine, dar e si foarte mult de alergat si ai nevoie de implicare multa si de disciplina, de foarte multa stapanire de sine. Veniturile vor fi din ce in ce mai mari pe masura ce te obisnuiesti cu ritmul impus.

Spa medical. Spre deosebire de un spa obisnuit, unde mergi sa te relaxezi si cam atat, la un spa medical ai asistente care vor oferi tratamente estetice si care vor avea si experienta si licenta pentru a le asigura. E nevoie de ceva cursuri si pregatire daca nu ai deja experienta, de timp iarasi, de practica pentru a putea realiza tratamente de rejuvenare pentru corp si piele.

Poti sa iti faci tu un spa medical daca ai bani si vrei sa ai afacerea ta, poti sa lucrezi alaturi de alte colege de la munca si sa castigati mai bine ca intr-un spital. Va fi nevoie de perfectionari permanente, de investitii, daca e afacerea ta. Sau te poti angaja la inceput in astfel de centre, spa-uri, dupa care, cand vezi cum se fac lucrurile si ce e de facut zi de zi ar fi bine sa te pregatesti si de acest pas.

Agentie de ingrijire la domiciliul pacientilor. De ceva vreme domeniul ingrijirii la domiciliu e in plina dezvoltare. Asta inseamna ca poti sa iti infiintezi o astfel de agentie, afacere care ofera doar servicii medicale de calitate la domiciului clientului, ingrijire profesionista pentru batrani sau persoane tinere cu probleme medicale mai grave. La inceput ai nevoie de promovare si de definirea clara a publicului tinta, dar dupa ce ai si angajati care te vor ajuta sa iti indeplinesti obiectivele si sa ajuti cat mai multa lume cu siguranta vei vedea si rezultate mai ales in plan financiar.

Da, serviciile de ingrijire la domiciliu sunt destul de scumpe, dar daca vrei sa nu te deplasezi mereu la clinici si spitale si sa ai tot ce iti trebuie acasa in materie de ingrijire profesionista astfel de servicii sunt singura solutie viabila. Vei avea clienti, vei avea si cereri multe, asa ca ai nevoie de timp si de ceva investitii, de personal calificat ce se poate deplasa rapid oriunde e nevoie de ajutor si consiliere eventual.

Creator de continut si editor de continut. E nevoie mare de personal medical care sa scrie sau sa editeze articole pentru on-line. Poti castiga rapid daca scrii bine, daca stii sa te exprimi pe intelesul tuturor, daca ai experienta suficient de mare in domeniul tau de activitate.

Vei putea avea vlog, blog, din care sa castigi, vei putea sa ajuti diverse organizatii, firme de promovare care au nevoie de continut de calitate din domeniul medical. Cu cat te vei implica mai mult, cu atat vei putea sa castigi mai bine si sa ai de fiecare data tot ce iti trebuie pentru a reusi in ce iti propui pe partea de continut. Cu investitii minime si ceva timp la dispozitie poti sa ajungi la venituri anuale extrem de mari daca ai multe colaborari.

Consultant asistent juridic. Tot ce ai de facut este sa analizezi si sa evaluezi documentatia si marturiile pentru a oferi opinii medicale vaizate legate de modul in care cineva a fost ingrijit si rezultatele ingrijirii. Determini natura si cauza ranilor, problemelor medicale documentate, vorbesti despre respectarea sau nerespectarea regulilor existente in domeniul tau de activitate. Ai nevoie de documentare foarte buna, comunicare buna, gandire critica, dar si de cursuri si de pregatire permanenta ca sa oferi cele mai bune opinii si cele mai corecte.

Antrenor wellness. Multa lume are nevoie de educatie si de motivatie pentru a face alegeri corecte in privinta stilului de viata. Vrem sa fim sanatosi, sa mancam sanatos, sa avem o viata echilibrata. Antrenorii de fitness vor avea grija de nutritia noastra, de ce facem cu al nostru organism pentru a fi mereu sanatosi si cu suficienta energie pentru o zi intreaga.

Antrenorii wellness cu experienta care pot fi si asistente medicale, asistenti medicali vor fi de mare ajutor daca vrei sa slabesti, daca vrei sa reduci stresul, sa ai o viata echilibrata din toate punctele de vedere. Faci cateva cursuri, e adevarat, ceva practica, dar ai nevoie si de comunicare si de disciplina ca sa ajungi sa castigi bine din aceasta afacere. Poti lucra de acasa, prin telefon sau poti merge acasa la clienti. Tu alegi cum interactionezi cu fiecare client in parte si de aici apar si costurile mai mari sau mai mici legate de afacerea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.