Idei de afaceri pe care le poti demara cu un buget sub 10.000 de dolari sau mai putin

O afacere pornita cu bani putini poate fi la fel de profitabila si stabila ca una pornita cu milioane de dolari...

O afacere profitabila incepe intotdeauna cu o investitie buna, inteligenta. Nu e neaparat sa ai bugete de milioane de dolari ca sa ai propria afacere. Te vei descurca si daca ai un buget de 10.000 de dolari la inceput sau chiar mai putin. Totul este sa stii in ce sa investesti si ce idei de afaceri sa pui in practica.

Ideile bune de afaceri pot pleca de la o sclipire de moment. Si daca ai avut aceasta sclipire ai nevoie si de bani ca sa o vezi pusa in practica. Desi marile afaceri au pornit de la bugete astronomice si de la investitii care ar mira pe oricine, sunt si afaceri pe care le poti incepe cu sume mici si din care poti castiga suficient de bine cat sa traiesti decent pe o perioada lunga de timp.

Firma specializata in ingrijirea gazonului. Investitia initiala va fi de 1.000-3.000 dolari, castigurile se vor ridica insa la 5.000 dolari pe luna, pornind de la 2.000 dolari lunar. Iti trebuie doar un sediu, echipamente performante, le poti imprumuta si pe cele ale clientilor, poti lua unele second hand la inceput, pana ai bani de echipamente moderne noi. Ingrijirea gazonului nu este o munca pentru oricine, trebuie sa ai rabdare, clienti sunt, iar plata este pe masura efortului depus, 45-60 dolari per ora de ingrijit gazonul.

Firma care ofera servicii de corectare a transcrierilor in tribunal. Investitia initiala e de 500 de dolari, dar se poate castiga bine, pana la 2.000-3.000 dolari lunar. La inceput ai nevoie de o adresa de e-mail, un soft de editare si de corectare. Dupa poti investi in promovare, in calitatile tale de corector, poti face cursuri si poti cumpara softuri performante care sa te ajute sa iti faci treaba cat mai bine. Intr-un an, cu investitii de sub 10.000 de dolari poti castiga si 30.000 de dolari daca ai foarte multe documente de corectat si stii cum sa te promovezi cat mai bine.

Firma de contabilitate. Investitia de 1.000-5.000 de dolari se amortizeaza rapid, castigurile ajung si la 4.000 de dolari pe luna. Poti sa faci facultate sau cursuri on-line de contabilitate, iti cumperi softuri complexe pentru contabilitate, platesti si pentru certificare si poti sa ai afacerea ta mai repede decat iti inchipui. Clientii te vor cauta daca rezolvi lucrurile rapid si esti contabil bun, ai toate sansele sa te dezvolti si sa iti faci o firma mai mare in timp, poti lucra de oriunde si profitul nu va intarzia sa apara. Vei mai investi pe parcurs in softuri si actualizari, in alte programe aditionale performante in asa fel incat sa ai la final cele mai bune rezultate.

Agentie imobiliara. Investitia initiala se poate ridica la 5.000-6.000 de dolari, cu tot cu inchiriere spatiu, creare site si promovare, dar vei scoate pana la 10.000 de dolari lunar daca stii cum sa te promovezi si sa iti alegi clientii. Vei face si cursuri ca sa devii agent imobiliar, vei investi mereu in specializari si perfectionari, in softuri speciale de gestiune, poate in angajati. Totul este sa te tii de treaba si sa ai mereu cele mai bune oferte imobiliare de pe piata.

Firma de arbitraj de retail. Cu o investitie initiala de 2.500 de dolari poti ajunge la castiguri de peste 2.000 de dolari lunar. Arbitrajul de retail presupune cumpararea de produse mai ieftine si revinderea lor pentru a obtine un profit. Daca stii ce sa cumperi si ai preturi bune la cumparare poti sa ai castiguri foarte mari dupa 3-5 ani. Desigur, e nevoie si de baze de clienti foarte mari si de produse care se cauta si care se vor cumpara, dar vei reusi sa ai o afacere profitabila foarte repede.

Firma pentru evenimente, cu fotograf, cameraman. Investitia initiala poata sa para cam mare, peste 5.000 de euro, in echipamente, softuri, camere foto-video. Dar castigurile vor depasi lejer 5.000-8.000 de dolari lunar. Poti sa ai facultate, sa ai cursuri speciale pentru foto-video, iti cumperi echipamente profesioniste si esti gata sa te apuci de treaba. Iti gasesti evenimente, te promovezi, devii din ce in ce mai bun la ce faci si ai toate sansele sa evoluezi si sa ai castiguri excelente pe termen lung. Vei mai investi in echipamente noi si performante, in softuri noi, dar vei avea de fiecare data cele mai bune fotografii si filmari si clientii vor aprecia lucrul acesta.

Firma care ofera servicii in domeniul sportiv, antrenamente personale. Investitia initiala este si aici mare, 5.000 dolari, dar castigurile depasesc lejer 8.000 de dolari daca ai clienti mai multi. Antrenorii personali, care sa vina acasa sau sa te astepte la sala si sa te ajute sa iti atingi obiectivele mai usor sunt foarte cautati astazi. Ai nevoie de certificare, de cursuri speciale ca sa devii antrenor personal si sa iti deschizi o firma. E mai greu pana iti gasesti clientii si te promovezi in zona ta, dar dupa poti face antrenamente acasa la client, de acasa, din fata camerei, daca sunt probleme legate de pandemie, poti sa ai si o locatie unde sa iti chemi clientii, pentru care vei plati o chirie sau o poti cumpara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.