Idei de afaceri pentru agentii imobiliari

Ca agent imobiliar poti castiga bani si din alte afaceri pe langa jobul de baza

Ca agent imobiliar vei facilita si intermedia tranzactii intre cumparatori si vanzatori de proprietati imobiliare, oferi si sfaturi si ponturi pentru achizitii cat mai avantajoase pentru clientii tai. Desi se castiga bine in domeniu nu ar strica sa ai si alte activitati si chiar joburi care sa iti aduca venituri in plus.

Din momentul in care ai hotarat sa devii agent imobiliar stii ca ai mult de alergat, vei avea multi clienti dornici sa viziteze si sa cumpere, inchirieze proprietati, deci va fi mult de munca in fiecare zi. Daca iti mai ramane timp si pentru tine si vrei sa iti pui in practica cele mai interesante idei, sa castigi ceva mai bine lunar nu ar strica sa explorezi si ce pot oferi urmatoarele tipuri de afaceri sau chiar joburi pentru agentii imobiliari cu experienta.

Fotografie imobiliara. In imobiliare e nevoie de fotografii profesioniste si de fotografi care stiu sa „vanda” o proprietate, sa gaseasca acele unghiuri si abordari fotografice perfecte pentru a convinge potentialii cumparatori ca proprietatea respectiva este fix ce au nevoie. Ca fotograf imobiliar mergi la diverse locuinte si faci fotografii peste tot in casa, in afara locuintei. Iti oferi serviciile agentilor imobiliari, managerilor de proprietati, dezvoltatorilor si ai sanse sa castigi foarte bine dupa ce ai deja un portofoliu si suficienta experienta.

Ochi format pentru a scoate in evidenta cele mai relevante detalii ale proprietatilor, specializate in fotografie profesionista pentru imobiliare, dar si cunoasterea domeniului imobiliarelor, de toate vei avea nevoie ca sa reusesti sa te afirmi pe aceasta nisa.

Servicii de Home Staging. Nu ai cum sa vinzi o proprietate daca nu te ocupi si de modul in care arata aceasta. Home Staging-ul se refera fix la pregatirea unei proprietati de orice fel pentru vanzare si expunere in piata imobiliara. Sarcina ta va fi sa transformi niste spatii care nu sunt atat de primitoare in spatii pe care potentialii cumpartori le vor gasi atractive si vor lua decizia de a cumpara proprietatea mai usor si mai rapid. Ca agent imobiliar ai experienta si expertiza suficienta ca sa stii cum trebuie sa arate o locuinta interior-exterior in asa fel incat sa o vinzi rapid. Pe langa abordari origiale legate de Home Staging poti sa oferi si sfaturi de achizii si ponturi de vreme ce cunosti foarte bine domeniul imobiliarelor.

Managementul proprietatii. Aici ne referim la proprietati de inchiriat. E nevoie de abilitati de bun manager ca sa te ocupi de ele, de ceva cunostinte economice, financiare, dar si de o intelegere perfecta a legislatiei din domeniu. Daca esti deja agent imobiliar de ceva timp si ai experienta in management imobiliar esti potrivit pentru un astfel de job si poti oferi servicii si consultanta oricand. Iti poti infiinta firma ta de management al proprietatii, te vei adresa proprietarilor de imobiliare si ii vei ajuta sa isi intretina si sa isi inchirieze cat mai rapid si mai eficient proprietatile promovate.

Consultanta imobiliara. Poti sa iti infiintezi si o firma de consultanta imobiliara daca ai deja experienta vasta in domeniul imobiliar si esti agent imobiliar. Vei oferi serviciile tale indivizilor sau afacerilor implicati/implicate in tranzactii imobiliare si investitii. Consultantul imobiliar ajuta clientii sa evalueze corect proprietati, sa inteleaga tendintele din piata, sa gaseasca cele mai bune strategii de negociere, sa descopere optiuni de finantare pentru imobiliare. Vor veni la tine oamenii si companiile care au nevoie de sfaturi de la experti in imobiliare si idei personalizate pentru a putea avea cele mai bune rezultate in domeniul imobiliar.

Educatie si Training in imobiliare. Daca tot ai experienta in imobiliare, ca agent imobiliar, ai putea sa iti folosesti toate cunostintele si sa le oferi si celor care sunt la inceput de drum. Gandesti cursuri, sesiuni de training, seminarii, un workshop poate, webinarii in care abordezi diverse subiecte din imobiliare aducand informatii noi si perspective unice asupra acestui domeniu destul de complex. De la analize de piata detaliate la tehnici de negociere si strategii de cumparare-vanzare de proprietati, toate ar putea subiecte de interes pentru publicul tau.

Broker imobiliar. Experienta vasta in domeniul imobiliar, ca agent imobiliar, poate fi suficienta pentru a putea lucra si ca broker imobiliar. Ca broker imobiliar ai mai multa autoritate, se poate lucra independenta, supervizezi si angajezi agenti imobiliari, ai o agentie specializata. Supervizezi tranzactii complexe, gestionezi birouri imobiliare, asiguri conformitatea cu legislatia si regulamentele locale. Mai tarziu poti sa ai o agentie de imobiliara si vei castiga si mai bine pe masura ce capeti experienta si pe aceasta nisa.

Dezvoltare aplicatii de imobiliare. Poti dezvolta aplicatii web si pentru mobil daca ai si ceva cunostinte legate de tehnologie si programare. Astazi aplicatiile sunt cautate, poti avea trafic mare, oferi serviciile tale mai usor si esti mai aproape de clientii tai. De la cautari de proprietati la comunicare eficienta si sfaturi personalizate legate de imobiliare in privat, orice idei ai poti sa le pui in practica foarte usor. Daca iti lipseste experienta in domeniul tehnic si al programarii poti sa cauti un programator bun care sa aiba si ceva cunostinte in domeniul imobiliarelor in asa fel incat aplicatiile tale sa fie perfecte si utile celor care le vor accesa.

Agentie de marketing digital pentru imobiliare. O agentie de marketing digital special gandita pentru domeniul imobiliar si pentru profesionistii care lucreaza acolo iti va oferi o sursa excelenta de venit. De la social media management la promovare on-line, optimizare pentru motoare de cautare, toate serviciile din aceast sfera ii vor ajuta pe agentii imobiliari si chiar pe brokeri sa isi imbunatateasca prezentele on-line.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.