Pin Boutique Hotel, locul ideal pentru mini-concediile sau vacantele de peste an

Pin Boutique Hotel, oaza ta de liniste si de relaxare in orice concediu.

La final de saptamana, dupa multe ore la munca si mai multe ore de stres acasa, ai nevoie si de un weekend in care sa te relaxezi si sa te simti bine alaturi de familie sau de prieteni. Cea mai buna alegere pe timp de iarna sau de vara este muntele. Aer curat, liniste, peisaje superbe, pitoresti, dar si o multime de atractii turistice care abia asteapta sa fie descoperite, iata ce iti poate oferi peisajul montan, asta pe langa frumusetea unica a locurilor in care ajungi.

La doar 100 de kilometri de mers cu masina de Bucuresti se afla Pin Boutique Hotel, o unitate de cazare perfecta atat pentru grupurile de prieteni sau pentru familii, cat si pentru turistii care vin singuri si vor sa uite de tot stresul de peste saptamana intr-un mini-concediu la munte.

Pin Boutique Hotel beneficiaza de o amplasare ideala pentru relaxare si pentru liniste cat e ziua/noaptea de lunga. Zona Dealu Frumos, Dâmboviţa, te intampina de fiecare data cu livezi, cu o padure de pini superba, oferind de fiecare data confort si relaxare la superlativ. Turistii sau turistul care ajunge in zona se vor/va caza in cele 4 camere standard, cu dotari complete pentru un concediu placut si o atmosfera ca acasa.

Pentru cei care doresc o cazare premium Pin Boutique Hotel are si 2 camere Premium, cu dotari premium, atentie sporita la detalii, gandite pentru a-i multumiti si pe cei mai pretentiosi dintre turistii care se vor caza aici. Indiferent de camerele alese rezervarile se vor face on-line, direct pe site, telefonic sau via e-mail, cu ajutorul datelor de contact prezentate pe site-ul oficial.

Daca vii cu familia sau cu grupul de prieteni poti inchiria vila de 2-4 persoane, spatioasa, amenajata in conformitate cu cele mai moderne standarde, cu dotari de top pentru o relaxare perfecta indiferent de perioada din an cand sosesti la Pin Boutique Hotel.

Peisajul care aminteste de cartile copilariei, livezile pline si calmul pe care il inspira zona Dealu Frumos se vor constitui oricand intr-un cadru ideal pentru sedinte foto si pentru relaxare departe de orice fel de sarcini si de stresul vietii de zi cu zi.

Obiectivele turistice din jurul zonei de cazare, din apropiere, usor de vizitat si de ajuns cu o masina pana la ele, iti vor oferi un prilej unic nu doar de a descoperi comorile culturale ale zonei Dealu Frumos. Mănăstirea Dealu sau Muzeul Arhitecturii Populare Curisoara, Curtea Domnească, siturile de la Runcu si Muzeul Etnografic Pietroşiţa, Casa Memoriala I.L. Caragiale, Manastirea Tismana si Muzeul tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Castelul Bran si Peleş sunt doar cateva dintre comorile ce asteapta sa fie descoperite la o plimbare in imprejurimile Pin Boutique Hotel.

Daca adaugi si comorile naturale din apropierea Dealu Frumos, Muntii Bucegi, pesterile, Babele si Sfinxul si Cheile Ialomiţei iti vei da seama ca orice vacanta la Pin Boutique Hotel va fi una de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.